Sök
Stäng denna sökruta.

Vi tar hand om helheten. Det ska vara enkelt för Dig att anlita oss!

Fördelen att anlita oss är att vi kan vara delaktiga under hela processen från tidig skiss, framtagande av bygg-och inredningshandlingar till genomförande, från ax till limpa. Vi har kunskap inom arkitektur, inredning och bygg. 

Hör gärna av dig till oss på
072-8578747

Arkitektur

Ska ni bygga?
Vi ritar mindre nybyggnader, om- och tillbyggnader för privatpersoner och företagare. Projekten har olika typer av arbetsuppgifter. Det kan handla om allt från bygglovshandlingar, gestaltning och projektering till ombyggnationer av bostäder och kontor. Vi ritar i 3d vilket gör det enklare för dig att förstå din byggnad eller ditt nya hem.

Klicka nedan för att se referenser projekt.

Inredning

Behöver du ett inredningskoncept för ditt hem, kontor, hotell eller restaurang?
Vårt mål är att skapa miljöer som människor mår bra i. Vi har även erfarenhet av att utforma och förädla arbetsplatser och bostäder. Vi gillar att överraska kunden och göra lite mer än de förväntade sig.

Klicka nedan för att se referenser projekt.

Visualisering

Har du eller din kund svårt att förstå en 2D ritning?
Vi kan erbjuda våra kunder 3d bilder både inomhus och utomhus eller rörliga bilder till dina projekt. Det kan vara inför en försäljning av en bostad eller ett kontor. Eller helt enkelt att du vill se om lösningen ser bra ut innan det byggs. Vi är med dig från skiss till projektering av ditt projekt med våra 3D program.

Klicka nedan för att se referenser projekt.